AROMATERAPIJA PROGRAM

aromaterapija-programIako se ova zima čvrsto drži, proljeće će sigurno doći. Budući da u zadnjih nekoliko godina zatopljenja postaju nagla, tako je i naš organizam izložen pojačanom radu zbog velikih razlika u temperaturi. Da biste ga osnažili i održali zdravim, za vas smo kreirali program od pet aromaterapeutskih masaža koje će vam pomoći da se cijelog proljeća i ljeta osjećate snažno i zdravo.

Program koji smo nazvali 5R je ciklus od pet vrsta različitih masaža u trajanju 70 do 90 min., a uključuje masažu lica i tijelaRefreshing, Revitalizing, Restoring, Renewing i Relaxing.

  1. REFRESHING masaža je bazirana na kombinaciji ulja Peperminta i ulja Ružinog drveta. Pomoći će vašem tijelu da obnovi tako potrebnu energiju, a vas će opustiti i podariti vam prekrasan osjećaj svježine. Masaža uključuje i peeling cijelog tijela od kave, za savršeno meku i njegovanu kožu. TRAJANJE TRETMANA 90 min.

 

  1. REVITALIZING masaža je bazirana na kombinaciji ulja Đumbira i ulja Limuna,  koja je sjajna za stimulaciju cirkulacije krvi, a koja će vašem tijelu povratiti tako potreban balans i zdravlje. TRAJANJE TRETMANA 70 min.

 

  1. RESTORING masaža je bazirana na kombinaciji ulja Ylang-Ylanga i ulja Palmarose, koje će vašem tijelu vratiti hidrataciju, a koži zategnutost. TRAJANJE TRETMANA 70 min.

 

  1. RENEWING masaža je bazirana na kombinaciji ulja Breze i ulja Pačuljija,  koja će efikasno otkloniti mrtve stanice i potpuno regenerirati kožu vašeg tijela. Osobito je preporučljiva za osjetljivu kožu. TRAJANJE TRETMANA 70 min.

 

  1. RELAXING je završna masaža u našem programu 5R. Njezina su baza ulja kamilice i lavande. Pružit će vam potpuni osjećaj smirenja i relaksacije. TRAJANJE TRETMANA 70 min.

 

Sigurni smo da ćete kad završite naš program 5R, poželjeti krenuti iz početka. Aromaterapija, osim što će obnovit vaše tijelo, obnovit će i vaš duh, i omogućiti vam da ove prekrasne dane koji nas očekuju, ali i život općenito, uživate u njihovoj punini.

 

Klub smirenih mladenki

Dan vjenčanja i priprema za njega, ma koliko ga unaprijed isplanirali, uvijek sa sobom donosi i veliko uzbuđenje i stres. Stoga smo za ovakve situacije kreirali program koji smo namijenili mladenkama, njihovim vjenčanim kumama i djeverušama. Petkom ujutro, dan prije vjenčanja, dođite u Terra Vital na opuštanje i uživanje. U dogovoru s vama i prema vašim željama, kreirat ćemo poseban program, a kad ogladnite, čeka vas krepak i zdrav obrok. Sve naše usluge su vam na raspolaganju.

Dođite i uživajte!

 

Vital kutak – mjesto za vaša pitanja i naše odgovore!

 

Kutak Vital

 

suric

Pitanje:
Petar,37 godina,imam u zadnje vrijeme zatiljne...

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših...

Sva pitanja za Dr. Šurića >>

 

novaja_ed

Pitanje:
Mislim da imam problema u komunikaciji...

Odgovor:
Zamislimo sebe kao dva koncentrična kruga…

Sva pitanja za mr.sc Nedu Fleur >>

Newsletter

Sviđa Vam se…