BODY WRAPPING PREPARATOM GRAPEFRUIT & CECROPIA

Tretman ovim preparatom preporučujemo ženama koje imaju takozvani „kompaktni ili čvrsti celulit“.

 

Kombinacija body wrappinga i masaže daje rezultate koji su brzo vidljivi. Preporuka je da o ovom tretmanu razmisle osobe koje se  žele u kratkom vremenu  „dovesti u red“. Već nakon prvog tremana vidljiv je manji opseg tijela. Pod folijom, osoba se pojačano znoji, i na taj način kroz pore izbacuje štetne tvari i višak vode iz organizma.

 

Na tretmane se može dolaziti tijekom cijele godine. Zašto? Najvidljiviji rezultat anticelulitnog preparata je nanosimo li ga redovito i dosljedno. 

 

Reuma?  Mali savjet: Bršljan!

 

Bršljan je vrlo svestrana biljka koja ima svoj učinak i kad se radi o reumatskim tegobama. Kupke od bršljana tradicionalno su se koristile za ublažavanje takvih tegoba.

 

 

     Aktivni sastojci su:

  • ekstrakt cekropije,
  • ekstrakt bršljana,
  • eterična ulja: grejp, čempres, geranij i borovica.

 

Cekropija –  biljka čiji ekstrakt  ubrzava metabolizam, te  otapa masti za 40 %. Dakle, radi se o jakom lipolitiku.

 

Bršljan –  biljka koju svi prepoznajemo, ali malo ljudi zna koliko je ta biljka svestrana kad se radi o prirodnom liječenju. Brojne biljke propagiraju se kao učinkovita sredstva protiv celulita, ali bršljan i dalje zauzima visoko mjesto kod tretiranja takvih stanja kože. Njegovi su učinci dokazani; omogućuje bolju izgradnju potkožnog tkiva, što je od neprocjenjivog značaja kod celulita.

 

Čempres, geranij i borovica – daju fantastična eterična ulja. Svako od njih ima svoje osobito djelovanje, a radeći zajedno, u ovoj kombinaciji potpomažu djelovanje dvaju gore navedenih sastojaka-cekropije i bršljana.

 

Čempres potiče vensku cirkulaciju. Ulje bobica borovice pomaže u izlučivanju toksina i vode jer djeluje na rad bubrega. Geranij je eterično ulje finog i ugodnog cvjetnog mirisa, koje osim što djeluje opuštajuće, potiče cirkulaciju i stimulira limfu.

 

Preporuka je da se prije tretmana  napravi peeling cijelog tijela, kako bi se uklonile odumrle stanice kože, jer na taj način koža bolje upija aktivne sastojke iz kreme.

 

Postupak tretmana;

  1. Na tijelo  se nanosi  preparat na bazi cekropije (prirodni lipolitik) i  eteričnog ulja grejpa (limfotonik i diuretik).
  2. Folijom omatamo cijelo tijelo, a posebnu pažnju tijekom zamatanja i masaže posvetit ćemo onim dijelovima tijela koji su skloni nakupljanju „narančine kore“, kao što su; nadlaktice, stražnjica, bedra, struk, i područje oko koljena.
  3. Osoba se umata i utopljuje termo dekom. Lagano zagrijavanje traje 30 do 40 minuta.
  4. Nakon wrappinga,  masažom se razbijaju tvrdokorne naslage celulita. Vješte ruke masera, te kombinacija  ovog preparata  i bogata mješavina anticelulitnih ulja, daju brze i dugotrajne rezultate. Smanjuju se masne naslage i obujam cijelog tijela. Kože se doima čvršće i napeto, a jamice uzrokovane celulitom se smanjuju i postaju manje vidljive.

 

Body wrapping će ubrzati izmjenu tvari u potkožnom tkivu i postepeno razgraditi masne naslage, te na taj način potaknuti mršavljenje. “Grejp i cekropija body wrapp” preporučljiv je  za sve one koji žele ostati u formi i njegovani, neovisno o godinama.

 

Tretman traje 120 minuta.

Da bi postigli prave rezultate naša  preporuka  je 10 tretmana.

Kutak Vital

 

suric

Pitanje:
Petar,37 godina,imam u zadnje vrijeme zatiljne...

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših...

Sva pitanja za Dr. Šurića >>

 

novaja_ed

Pitanje:
Mislim da imam problema u komunikaciji...

Odgovor:
Zamislimo sebe kao dva koncentrična kruga…

Sva pitanja za mr.sc Nedu Fleur >>

Newsletter

Sviđa Vam se…