Novo! Kutak Vital za vaša pitanja i naše odgovore!

 

Dragi naši,

dobrodošli u Kutak Vital. U želji da našu međusobnu komunikaciju učinimo što neposrednijom i boljom, na našoj web stranici od sada možete izravno razgovarati sa našim terapeutima. Vjerojatno postoje pitanja ili neki problemi koji vam ne daju mira. Ili vam pak trebaju neke posebne, stručne informacije vezane uz zdrav i ispunjen život. Javite nam se, pitanja ćemo objaviti anonimno, a sigurni smo da će odgovori pomoći i drugima koji imaju probleme slične kao i vi. Čekamo vas u vašem i našem Kutku Vital!

Evo tko će odgovarati na vaša pitanja:

 

  • Dr. Ante Šurić, liječnik, specijalist opće medicine, manualni terapeut i kiropraktičar

suricDr. Ante Šurić je liječnik opće prakse koji se profesionalno bavi i dopunom klasičnoj medicini – kiropraktikom, bioenergijom i radioestezijom, i koji već 15 godina manualnom medicinom liječi degenerativne i izvanzglobne reumatske bolesti.

Doktor Šurić je kiropraktiku usavršio kod profesorice Eve Rychlikove, docentice na Medicinskom fakultetu u Pragu, ali i kod Vjekoslava Bolkovca, hrvatskog majstora kiropraktike. Za svoje tretmane dobio je niz priznanja i zahvala, a tijekom rata je pružao liječničku i kiropraktičku pomoć  na bojišnici. Tretmani za hrvatske vojnike i prognanike bili su besplatni, pa između ostalog, od priznanja za svoju nesebičnu pomoć ima i Zahvalnicu 109. Vinkovačke brigade i Ureda za prognanike.

Izraz „alternativna medicina“ ne priznaje, jer je za njega medicina samo jedna, no priznaje i poštuje dopunske metode, navodeći kako nešto što se s uspjehom prakticira kroz tisuće godine – može biti samo dobra stvar, a ne loša. Naravno – samo ako se čovjek prepusti u ruke stručnjaka.

Prije tretmana doktor Šurić obavlja razgovor s klijentima. Poželjno je imati medicinsku dokumentaciju za uvid u postojeće stanje. Ukoliko tretman kiropraktike nije pravi izbor za Vas, preporuka će biti fizikalna terapija.

 

  • mr.sc Neda Fleur Janovski, komunikolog, komunikacijski terapeut za odrasle i djecu

novaja_edMr.sc. Neda Fleur Janovski diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te magistrirala na Fakultetu informatike u Varaždinu. Komunikolog je po zanimanju i vokaciji. Dvadeset dvije je godine radila u PLIVI, najduže u Odnosima s javnošću i Korporativnim komunikacijama, gdje je razvila vlastiti know-how sustav za rješavanje brojnih poslovnih situacija. Bilo je to vrijeme velikog uzleta PLIVE, tako da je stekla poslovna iskustva djelujući na međunarodnim tržištima Velike Britanije, Francuske, Sjedinjenih Američkih Država, Italije, Češke, Poljske i Njemačke. Već deset godina djeluje kao trener poslovnih i komunikacijskih vještina. Održala je oko 300 otvorenih seminara i oko 60 in house seminara, na kojima je ukupno sudjelovalo 5015 polaznika. Sažimajući svoja poslovna znanja i dugogodišnje iskustvo kreirala je dvije vlastite metode učenja: Manageship® i Reality Practice Situation® koje su, prema ocjenama sudionika, korisne upravo stoga što su usmjerene na rješavanje konkretnih komunikacijskih situacija i problema.

Kroz djelovanje svog Otvorenog prostora usmjerena je na poticanje cjeloživotnog učenja, osobni razvoj svakog pojedinca, održavanje grupnih, a posebno individualnih tretmana, te na dijeljenje znanja za koje vjeruje da mora biti dostupno svakom tko se želi razvijati i napredovati.

Autor je knjige Kôd uspjeha, član je International Assoation of Coaching, SAD. Stalno usavršava svoja znanja u Londonu (najčešće) i u Bruxelles-u.

Nakon trogodišnje edukacije u Velikoj Britaniji, djeluje kao komunikacijski terapeut za odrasle i djecu.

Stalni je kolumnist u: Liderpressu (rubrika Poslovna znanja), Business.hr, ZdravljeIQ, piše blog Good Communication Corner na adresi http://neda.fleur.janovski.wordpress.com , a možete ju i Googlati…

Kutak Vital

 

suric

Pitanje:
Petar,37 godina,imam u zadnje vrijeme zatiljne...

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših...

Sva pitanja za Dr. Šurića >>

 

novaja_ed

Pitanje:
Mislim da imam problema u komunikaciji...

Odgovor:
Zamislimo sebe kao dva koncentrična kruga…

Sva pitanja za mr.sc Nedu Fleur >>

Newsletter

Sviđa Vam se…