LOKALNA PRIMJENA „LIPOLIT CONCENTRAT CECROPIA“

Vremena se mijenjaju, a protekom vremena, mijenjaju se i trendovi. Raskošne obline koje su nekad bile u modi i koje su ovjekovječili poznati slikari kao Peter Paul Rubens,  i danas mogu biti „in“, ali zahtjevi i trendovi diktiraju da koža uvijek bude njegovana, mekana,  podatna i  po mogućnosti, bez oku neugodne „narančine kore“.

 

Celulit se javlja kad dođe do  povećanja volumena stanica masnog tkiva.  Optok krvi se usporava, te dolazi do sporijeg i slabijeg izbacivanja toksina, a to se onda vidno očituje. Celulit  je mrski neptijatelj većine žena, a budući da nastaje djelovanjem raznih čimbenika, „borbu“ protiv celulita potrebno je voditi na više „fronti“. Naš je savjet;  promjena prehrane, više kretanja, dovoljan unos tekućine, a tek nakon toga slijede kozmetički tretmani koji će vaše tijelo dovesti do savršenstva. To će dovesti do rješavanja problema tamo gdje on nastaje;  duboko u tkivu, a ne na samoj površini kože. Dakle, potrebno je ojačati vezivno tkivo, poboljšati cirkulaciju i unositi više tekućine, kako bi eliminirali štetne tvari iz tijela i organizma.

 

U slučajevima tvrdokornog celulita, preporuka je da se krene sa primjenom lipolit koncentrata na bazi cekropije. Lipolit koncentrat odlična je nadopuna tretmanima kremom na bazi grejpa i cekropije, koja je namjenjena tretiranju tvrdog ili kompaktnog celulita. Radi se o stupnju celulita za koji možemo reći da je „ukorijenjen“, i često je potrebno više vremena da bi se problem riješio. Zato je preporučljivo nadopuniti anticelulitni tretman  koncentratom, a preporuka su i masaže problematičnih područja.

 

Cekropija je ekstrakt  tropske biljke, a  ima iznimna diuretička i lipolitička svojstva. Kad kažemo da je lipolitik, mislimo na njegovo svojstvo da topi masno tkivo. Diuretičko svojstvo znači da pomaže  kod izlučivanja vode, odnosno, uklanja vodu iz potkožnog tkiva.

 

Lipolit koncentrat nanosimo tamo gdje je celulit najizraženiji. Kod žene se zbog hormona i građe tijela  nakuplja oko bedara i stražnjice,  na nadlakticama i oko koljena, te zahvaća  područje trbuha i struka.

 

Ostali sastojci lipolit koncentrata:

  • Ginseng
  • Bršljan
  • Breza
  • Eterična ulja (paprena metvica, čempres, borovica, ružmarin, komorač i lavanda)

Ginseng – poboljšava prokrvljenost. Ekstrakt ove biljke dugi niz godina koristi se u tradicionalnoj kineskoj medicini. Korijen ginsenga (panax ginseng) koji se diči nazivom „cvijet života“, sadrži velik broj fitonutrijenata koji stimuliraju metabolizam kože i optok krvi. Naša  preporuka je da pijete čaj od ginsenga, koji djeluje iznutra  i pospješuje razgradnju celulita.

 

Bršljan – je svestrana biljka. Oblozi i kupke s bršljanom djelotvorno uklanjaju celulit. Ekstrakt listova bršljana  bogat je aktivnim supstancama koje pomažu razgradnji masnih stanica. Sadrži i rutin, bioflavonoid za koji se vjeruje da jača kapilare i pomaže pri uklanjanju proširenih vena.

 

Breza – potiče prirodno obnavljanje kože, blagotvorno djeluje na mikrocirkulaciju.

 

Eterična ulja – pojačavaju djelovanje ostalih sastojaka. Paprena metvica ugodno hladi, čempres i borovica su poznata anticelulitna ulja, a ružmarin i lavanda osvježavaju i čiste kožu.

 

Djelovanje:

  • Preparat koncentriranom snagom aktivnih sastojaka djeluje na razgradnju masnih stanica, smanjuje se opseg tijela, te masni jastučići postaju manje izraženi i vidljivi. Zateže se koža trbuha, nadlaktica, bedara i stražnjice. Koža djeluje svježe i zdravije zbog potaknute cirkulacije.

 

Tretman traje 120 minuta.

Da bi postigli prave rezultate naša  preporuka  je 10 tretmana.

Kutak Vital

 

suric

Pitanje:
Petar,37 godina,imam u zadnje vrijeme zatiljne...

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših...

Sva pitanja za Dr. Šurića >>

 

novaja_ed

Pitanje:
Mislim da imam problema u komunikaciji...

Odgovor:
Zamislimo sebe kao dva koncentrična kruga…

Sva pitanja za mr.sc Nedu Fleur >>

Newsletter

Sviđa Vam se…