Vrijeme leti, a Vaša koža je sve mlađa i mlađa!

 

pravo smiljeSmilje ili Immortelle, u samom imenu nosi naziv ”besmrtnost”, a poznata je kao vječna biljka, čiji žuti cvjetovi nikad ne venu i ne mijenjaju boju.

 

Ova visokovrijedna ljekovita biljka neutralizira nastajanje slobodnih radikala koji su glavni čimbenik preranog starenja kože. Ovaj eliksir mladosti regulira stvaranje kolagena, briše tragove vremena na licu, vratu i dekolteu, smanjuje dubine bora, a one sitne čini manje vidljivima.

 

Krema od smilja je nježna,  te je posebno djelotvorna kod osjetljive, suhe, dehidrirane i zrele kože, jer umiruje, intenzivno hidratizira, osvježava kožu, smiruje akne i potiče mikrocirkulaciju.

 

Ova višenamjenska krema  pripremljena je po standardima izrade prirodne kozmetike, i ne sadrži sintetske komponente,  i ne čeka Vas na polici u dućanu, već se svježe priprema onoga trenutka kad ju Vi naručite. Rok trajanja je 6 mjeseci, a količina od 50ml je, uz dva nanošenja dnevno, dovoljna za 2 mjeseca korištenja. Krema se bez ikakvog problema može nanositi i na područje oko očiju.

 

Smilje je prepuno antioksidansa i tradicionalno se koristi za mnoge kožne upale. Grci i Rimljani koristili su smilje za zacjeljivanje rana, najčešće u obliku toplih obloga. Ovo tekuće zlato iz prirode čudesno brzo zacjeljuje rane, bez ožiljaka, crvenila i infekcija.

 

Zašto je tako rijetko i skupo? Zbog svoje kemijske strukture i procesa proizvodnje  – eterično ulje smilja jedno je od najskupljih na tržištu. Kvaliteta zemlje i klime gdje raste, bitno utječe na kemijsku strukturu smilja. Čak 1 tona cvijeća smilja potrebna je za 1 kilogram eteričnog ulja!

 

Budući da kremu ne možete kupiti na policama već ju svježe radimo za Vas,  narudžbe primamo na broj telefona: 01/24 42 115 ili na email terravital@terravital.hr, a isporuku možete očekivati u roku dva radna dana.

 

Budite još ljepši i zdraviji uz naše proizvode! :)

Kutak Vital

 

suric

Pitanje:
Petar,37 godina,imam u zadnje vrijeme zatiljne...

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših...

Sva pitanja za Dr. Šurića >>

 

novaja_ed

Pitanje:
Mislim da imam problema u komunikaciji...

Odgovor:
Zamislimo sebe kao dva koncentrična kruga…

Sva pitanja za mr.sc Nedu Fleur >>

Newsletter

Sviđa Vam se…