Pitajte Dr. Šurića

suric

 

 

Vaše ime

Vaš Email*

Vaše pitanje

 

 

 

Pitanje:
Imam u zadnje vrijeme zatiljne glavobolje i trnce u lijevoj ruci, naročito po noći. Nemam visoki tlak, EEG nalaz je uredan, Rtg nalaz govori za degenerativne promjene u vratnoj kralježnici. Zanima me dali mi kiropraktika može pomoći. Petar, 37 godina.

 

 

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših problema u vratnoj kralježnici. Mobilizacijom i manipulacijom mogu se znatno ukloniti Vaše tegobe, jer kiropraktika rješava uzrok, a ne simptome.

 

 line

 

Pitanje:
U zadnje vrijeme imam povremeno bolove u leđima i sa prednje strane grudnog koša. Bila sam kod kardiologa, rečeno mi je da smetnje nisu vezane za srce i da se javim fizijatru. Radim kao spremačica u školi. Možete li mi vi pomoći, da ne moram ići na fizikalne terapije? Slavica, 49 godina.

 

Odgovor:
Dr Šurić: Mislim da su Vaše tegobe vezane za funkcionalne smetnje u grudnoj kralježnici koje se vrlo dobro rješavaju manualnom medicinom/kiropraktikom/.

 

 line

 

Pitanje:
Imam 28 godina, fizički sam radnik. Prilikom dizanja tereta osjetio sam oštru bol u križima, primao sam injekcije i pio Voltaren tablete. Stanje mi se neznatno popravilo. Upućen sam fizijatru i imam uputnicu za ambulantne fizikalne terapije. Ne mogu duže izostati s posla pa me zanima, dali se sa kiropraktikom mogu prije riješiti moji zdravstveni problemi. Ivan.

 

Odgovor:
Dr Šurić: Pretpostavljam da se kod Vas radi o Lumbosakralnom sindromu u subakutnom stanju. S jednim do dva tretmana, a najčešće s jednim, može se uspješno riješiti Vaš problem.

 

 line

 

Pitanje:
Imam česte glavobolje, bolove u vratu i križima. Obavila sam više ambulantnih terapija, ali još uvijek imam iste smetnje.
Čula sam da se kod kiropraktičara mogu ukloniti glavobolje i ostali problemi koje imam. Obavila sam više pretraga radi glavobolje, svi nalazi su dobri, osim promjena na kralježnici. Mirjana, 52 godine, radnica.

 

Odgovor:
Dr Šurić: Kako kiropraktika rješava uzrok a ne simptome, dođite u Terra Vital, donesite sve nalaze, pa ćemo predložiti najbolju metodu za uspješno rješavanje Vaših zdravstvenih tegoba. Svoj termin dolaska možete rezervirati putem e-maila na našoj stranici ili pozivom na broj telefona 01/2442 115.

 

 line

Kutak Vital

 

suric

Pitanje:
Petar,37 godina,imam u zadnje vrijeme zatiljne...

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših...

Sva pitanja za Dr. Šurića >>

 

novaja_ed

Pitanje:
Mislim da imam problema u komunikaciji...

Odgovor:
Zamislimo sebe kao dva koncentrična kruga…

Sva pitanja za mr.sc Nedu Fleur >>

Newsletter

Sviđa Vam se…