acquaTerapije aparatom Aqua Detox „3500 Medical“ izvode se preko stopala. Takav postupak je izuzetno prikladan i učinkovit, jer svako stopalo ima više od 2000 pora kroz koje se mogu izlučivati toksini.

 

Medicinska istraživanja i iskustva korisnika pokazala su da Aqua Detox korisnicima pomaže na način da povećava njihovu energiju i poboljšava njihovo opće stanje.

 

Aqua Detox ne liječi bolesti, međutim, istina je da su mnogi korisnici i liječnici izjavili da je tretman znatno smanjio određene zdravstvene poteškoće.

 

Tijelo tijekom tretmana ne izlučuje vitamine, minerale, hranu ili lijekove koji na njega djeluju blagotvorno, a u slučaju da na primjer  uzimate lijekove, iste možete uzeti nakon tretmana Aqua Detoxom.

 

Važno je napomenuti da učinak tretmana traje slijedećih 24 do 48 sati, a manifestira se povećanim izbacivanjem toksina putem prirodnih tjelesnih izlučevina (znoj i urin primjerice).

 

Aqua Detox jamči mnoge pozitivne učinke. Neki od učinaka tretmana i koristi koje donosi su stimulacija bioenergetskih polja, što vrlo dobro utječe na mikrocirkulaciju, odnosno onaj dio cirkulacije tjelesnih tekućina koje predstavljaju neposredno sudjelovanje u razmjeni tvari između krvi i tjelesnih tkiva. Mikrocirkulacija igra važnu ulogu u reguliranju dovođenja kisika i hrane u tkivo, te kod izlučivanja otpadnih tvari (toksina) iz tijela. Ukoliko je mikrocirkulacija dobra, tijelo je zdravije, jer može prirodno obnavljati svoje zdravstvene energetske nivoe,  i ponovno uspostavlja  ravnotežu između svojih bioenergetskih polja.  Ukoliko  dođe do neravnoteže,  mogu se javiti  disfunkcije.

 

Mnogim je korisnicima ovaj uređaj pomogao da znatno umanje simptome bolesti. Učinak tretmana Aqua Detox može se razlikovati kod svakog pojedinca, što znači da je moguće da osobe koje na prvi pogled imaju slične poteškoće pomoću Aqua Detoxa postignu sasvim različite rezultate. Razlog je u tome što srodni simptomi mogu izazvati različite poteškoće kod određene bolesti.

 

Aqua Detox stimulira stanice, a tjelesna bioenergetska polja uspostavljaju ravnotežu i svim organima omogućuju da svoje prirodne funkcije obavljaju učinkovitije.

 

 

Povijest istraživanja:

Uređaj Aqua Detox zasniva se na rezultatima istraživanja koje je dr. Royal Rife vršio na jedinstvenim elektromagnetnim “potpisima” virusa i bakterija, te na pokusima da posebnim frekvencijama spriječi pojavu nekih bolesti, a drugim frekvencijama sasvim uništi viruse ili bakterije. Kada oboljele stanice odumru, one svoje toksine ispuste u tijelo, pa ako se odjednom ispusti previše toksina, oni postaju preveliki teret za imunološki sustav. Kratki tretmani uređajem Aqua Detox imunološkom sustavu omogućuju učinkovitije djelovanje i detoksikaciju cijelog organizma. Dr. Rife je opazio da bi se virusi i bakterije mogli uništavati selektivno, jer svaki od njih oscilira na drugačijoj – njemu vlastitoj – frekvenciji.  Izlaganje mikroba povećanoj rezonantnoj frekvenciji uništava ih, isto kao što će operni pjevač razbiti vinsku čašu, zapjeva li upravo onaj ton koji odgovara rezonatnoj frekvenciji stakla. Staklo se uništi, a da se pri tome ne ošteti ništa drugo. Terapije zasnovane na tim otkrićima, a jedna od njih je Aqua Detox, za pomoć svojim pacijentima upotrebljava sve više klinika i drugih terapeutskih središta širom svijeta.

Kutak Vital

 

suric

Pitanje:
Petar,37 godina,imam u zadnje vrijeme zatiljne...

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših...

Sva pitanja za Dr. Šurića >>

 

novaja_ed

Pitanje:
Mislim da imam problema u komunikaciji...

Odgovor:
Zamislimo sebe kao dva koncentrična kruga…

Sva pitanja za mr.sc Nedu Fleur >>

Newsletter

Sviđa Vam se…