TERRA VITAL ZA MJESEC ZALJUBLJENIH POKLANJA VAM VALENTINSKE POPUSTE!

 

Capture

 

Dosta Vam je lutanja gradom u potrazi za  trivijalnim poklonima, i ovo Valentinovo ne želite provesti za kuhinjskim štednjakom, po tko zna koji put pripremajući omiljeno jelo voljenoj osobi? 

 

Obzirom da se čokolada s punim pravom smatra “analgetikom za žene, te afrodizijakom za muškarce”, možda je ROMANTIČNA MASAŽA SA TOPLOM ČOKOLADOM ZA DVOJE idealan način da ovo Valentinovo iznenadite  voljenu osobu  originalnim poklonom,  od kojeg ćete oboje imati korist za kompletni organizam, obzirom da čokoladna masaža  pruža  višestruke, blagotvorne učinke i za duh i za tijelo.   

 

Masaža s toplom čokoladom_2

 

ZA MJESEC  LJUBAVI  ZA VAS SMO PRIPREMILI SLIJEDEĆE  DAROVE:

 

 

–          50% POPUSTA NA ROMANTIČNU ČOKOLADNU MASAŽU ZA DVOJE

Dok  redovna cijena masaže sa toplom čokoladom za dvije osobe iznosi 400 kuna, uz valentinski popust od 50%, cijena ove antistresne masaže u intimnoj atmosferi za dvije osobe iznosi 200 kuna. /Više o masaži sa toplom čokoladom koja ublažava stres, podiže raspoloženje,  njeguje, revitalizira i učvršćuje kožu,  možete pogledati ovdje: http://terravital.hr/masaza-toplom-cokoladom-2/)  

 

–          POKLON BON SA 40% POPUSTA NA BILO KOJI TRETMAN IZ NAŠE PONUDE

Ako ovaj mjesec  prvenstveno želite ugoditi sebi, darujemo Vam  poklon bon sa popustom od 40% na bilo koji tretman iz naše ponude.  /Više o svim našim tretmanima možete pogledati ovdje: http://terravital.hr/)

 

OBA POPUSTA POKLANJAMO VAM KROZ ČITAV OVAJ MJESEC LJUBAVI…

 

 

Kutak Vital

 

suric

Pitanje:
Petar,37 godina,imam u zadnje vrijeme zatiljne...

Odgovor:
Dr Šurić:To što navodite, govori da je uzrok Vaših...

Sva pitanja za Dr. Šurića >>

 

novaja_ed

Pitanje:
Mislim da imam problema u komunikaciji...

Odgovor:
Zamislimo sebe kao dva koncentrična kruga…

Sva pitanja za mr.sc Nedu Fleur >>

Newsletter

Sviđa Vam se…