Medicinsko Kozmetički Salon

Medicinsko Kozmetički Salon

Dopustite svom tijelu da se odmori od svakodnevice u Terra Vital salonu...

Dođe trenutak kada sve svoje brige, napetosti i probleme želite ostaviti iza sebe i utonuti u sve blagodati i čarolije wellnes tretmana. 

Wellnes tretmani pogodni su za opuštanje od stresa, ali i za vraćanje hidratacije, elastičnosti i podatnosti kože tijela dok istovremeno pomažu pri ubrzavanju cirkulacije i izbacivanju toksina.

U Terra Vital salonu svoj mir i blagostanje pronađite kroz učinke terapija vinom, čokoladom ili za one željene najnježnijih dodira- terapija medom i mlijekom. 

Wellness tretmani

  • MASKA CHOCOMINT 120 min 59,00 €

    Nanosi se maska od kakao maslaca, ekstrakta kakaoa i kokosa te eterično ulje metvice. Nanesena maska zagrijava u termo deki 30 – 40 min nakon čega slijedi masaža kakao maslacem. Preporuča se u hladnim danima i nakon ljetovanja radi vraćanja hidratacije i elastičnosti kože.

  • MILK & HONeY 120 min 59,00 €

    Uvom raskošnom wellness tretmanu osiguran vam je peeling sa šećerom, kojim ćemo odstraniti odumrle stanice kože, nakon kojeg slijedi hranjiva maska za tijelo, a cijeli tretman zaokružujemo opuštajućom masažom maslacem za tijelo, koja će vas dodatno opustiti, tako da iz salona izlazite preporođenog duha i tijela.

  • WINE THERAPY 120 min 59,00 €

    Antiage vinski tretman započinjemo peelingom s ekstraktom pjenušavog vina kojim potičemo cirkulaciju i otklanjamo odumrle stanice. Slijedi nam nanošenje peel off maske obogaćene vitaminskim kompleksom i nezasićenim masnim kiselinama odabranih ulja. Tretman završavamo ugodnom masažom vinskim losionom za učvršćivanje kojim pogađamo dijelove zahvaćene celulitom. Tretnam je pogodan za sve tipove kože, a poboljšava cirkulaciju i izbacuje toksine iz tijela.

KONTAKT